Wadden paddestoelengids

Artikelnummer: 122080
Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 13,50 (inclusief 9% btw)

Eigenlijk zijn paddenstoelen het hele jaar wel te vinden, maar in de herfst zie je de meeste. Dan is het feest, vooral in de bossen. Ook op heidevelden en in de duinen en op de groene landen groeien ze. Omdat op de eilanden de verschillende biotopen dicht bij elkaar liggen, zijn er op een relatief klein oppervlak veel paddenstoelen te vinden. Je vindt ze van heel klein tot heel groot in allerlei vormen en kleuren.

Oud-biologieleraar Hein Strick van Terschelling is zijn hele leven al geinteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Paddenstoelen horen daar zeker bij. Zijn waarnemingen wil hij graag met anderen delen. In deze Wadden Paddenstoelengids legt hij daarom zijn uitgebreide kennis van de paddenstoelrijke waddeneilanden vast. 

In deze Wadden Paddenstoelengids worden de meeste soorten die je op de waddeneilanden kunt vinden onder de loep genomen. Maar leuker is het om met dit boekje de natuuur in te trekken en zelf je gevonden paddenstoelen te determineren met behulp van de determinatie- tabel en je waarnemingen in eigen aantekeningen vast te leggen.

VERZENDEN & BETALEN

 

CADEAUVERPAKKING?
Wij versturen de artikelen
voor u in een leuk kistje!
Bestel hier

Bestel

 

 

 

© 2019 - 2021 Waddenkiosk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.